Program do zarzadzania obrotami wentylatora

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tym całe.

Grey Blocker Grey Blocker . Ett sätt för grått hår

Dla przeciętnych także wyższych lokali POS znacznie doskonale sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i ciężkich sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dostosowane do lekturze na swobodnej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem działalności w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Tworzenie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.